preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
 

Projekt- Roditelji sudionici u nastavi

U petak 13. studenog  2015. učenici prvog razreda i njihovi roditelji održali su prvu sportsku radionicu u sklopu projekta Roditelji sudionici u nastavi. Radionica je protekla u sportskom duhu, započela je  vježbama oblikovanja. Nakon dobrog zagrijavanja učenici i njihovi roditelji podijelili su se u dvije ekipe i odigrali graničare. Nakon kraćeg odmora odigrane su štafetne igre rezultat je  bio izjednačen 1:1. Na samom kraju svi zajedno odigrali su igru oponašanje kiše, vjetra i tuče. Zadovoljni učenici,  njihovi roditelji i učiteljice dogovorili su novu sportsku radionicu 8. prosinca.

 

Dragica Horvat-Fuček

 

Projekt- Roditelji sudionici u nastavi

 

Dorianov tata Zlatko Halaček  je učenicima četvrtog razred u petak  14. svibnja  održao vrlo zanimljiv sat o promicanju vrijednosti domovinskog rata u sklopu projekta- Roditelji  sudionici u nastavi.

 

 

Dragica Horvat-Fuček

Projekt- Roditelji sudionici u nastavi

 

Lornina mama Marija Zbodulja  je s učenicima četvrtog razred u petak  8. svibnja  održala vrlo zanimljivu radionicu  u sklopu projekta- Roditelji  sudionici u nastavi. Izrađivali su nakit i čestitke za Majčin dan. Učenicima je bilo vrlo zanimljivo, jer je svaki lančić, narukvica ili prsten koji su izradili za mamu bio unikatan.

 

 

 

Dragica Horvat-Fuček

 

 

 

 

Projekt- Roditelji sudionici u nastavi

 

Anjina  mama Aleksandra Krnjašić  je učenicima četvrtog razred u srijedu 22. 4. 2015.  održala vrlo zanimljivu sat razrednika u sklopu projekta- Roditelji  sudionici u nastavi. Upoznala je učenike s poslovima policije.

 

Učenici su naučili koje  vrste policije postoje te kojim se poslovima i radnim zadacima svaka od pojedinih vrsta policije bavi.

 

Upoznala je učenike s papilarnim linijama (otiscima prstiju) i poučila ih da ne postoje dvije osobe na svijetu čije su papilarne linije identične. Svaki od učenika u razredu imao je prilike vidjeti kako se uzimaju otisci prstiju što je učenicima bilo vrlo zanimljivo.

 

Mama Aleksanda  testom je provjerila koliko učenici i učiteljica poznaju prometne znakove, a najbrži u rješavanju  test dobio je na poklon prsluk. Upoznala  je učenike s novim prometnim propisom da ne moraju čekati 12 godina starosti da bi se vozili na prednjem sjedalu automobila ako su visoki više od 150 cm. Svi učenici u razredu provjerili su svoju visinu i naučili ako su niži od 150 cm moraju čekati da navrše 12 godina.

 

 

 

Dragica Horvat-Fuček

 

 

Projekt- Roditelji sudionici u nastavi

 

U četvrtak 16. veljače 2015. učenici četvrtog razreda i njihovi roditelji održali su četvrtu  radionicu u sklopu projekta Roditelji sudionici u nastavi. Prema dogovoru od prošlog puta igrale su se društvene igre. Radionica je protekla u odličnom raspoloženju za roditelje i učenike.  Poštivala su se pravila svake pojedine odabrane igre, poraženi su čestitali pobjednicima. Zadovoljni učenici,  njihovi roditelji i učiteljica dogovorili su novi  susret 12.3.2015. kada će učenici predstaviti roditeljima razredni projekt Bregofski rječnik iz Projekta građanin.

 

Dragica Horvat-Fuček

 

 

Projekt- Roditelji sudionici u nastavi

 

Sandina i Svenova mama Danijela Varović je s učenicima četvrtog razred na satu razrednika u petak 6. 2. 2015.  održala vrlo zanimljivu radionicu građanskog i zdravstvenog odgoja u sklopu projekta- Roditelji  sudionici u nastavi. Upoznala je učenike „Kaj su jeli naši stari“.

 

Učenici su zajedno s mamom Danijelom pripremali domaće starinsko jelo „zlevanku“. U ovo jelo naši stri stavljali su sve ono što su imali kod kuće i nisu morali kupovati. To su slijedeći sastojci: brašno, jaja, mlijeko, jogurt, vrhnje i jabuke. U pripremi su sudjelovali svi učenici od dodavanja namirnica, miješanja tijesta, lupanja jaja, guljenja i ribanja jabuka, te ulijevanja u tepsiju. Osim mame kuharice imali smo još i dva kuhara Marcela i Anju.

 

Kad je sve bilo gotovo, radni prostor očišćen i pospremljen, s nestrpljenjem su čekali da isprobaju što su svi zajedno pripremali. Učenici su zaista uživali u pripremi i degustaciji „zlevanke“.

 

Dragica Horvat-Fuček

 

 

 

 

Projekt- Roditelji sudionici u nastavi

 

 

Marcelova mama Natalija Tušek posjetila je četvrti razred na satu razrednika u petak 30. siječnja 2015. i održala vrlo zanimljiv  građanskog odgoja u sklopu projekta- Roditelji  sudionici u nastavi. Upoznala je učenike s radom Crvenog križa te volonterima i volontiranjem.

 

Učenici su se pobliže upoznali s djelatnostima Gradskog društva Crvenog križa u Koprivnici, a to su: dobrovoljno darivanje krvi, pučka kuhinja, pomoć u kući, tečajevi prve pomoći za vozače i radnike, te služba traženja  Naučili su osnovna  načela Crvenog križa a to su: humanost, nepristranost, neutralnost, neovisnost, dragovoljnost, jedinstvo i univerzalnost. Naučili su koje to akcije provodi Gradsko društvo Crvenog križa u Koprivnici. Nakon zanimljivog predavanja i prezentacije učenici u svoje bilježnice za građanski odgoj pisali svoje mišljenje o humanosti.

 

Učenici su naučili što je to volontiranje, upoznali su se sa Zakonom o volonterstvu NN 58/07. Saznali su tko sve može biti volonter, te koje predrasude postoje kad se spomene riječ volonter. Naučili su prednosti volontiranja, kako potaknuti mlade na volontiranje, te upoznali etički kodeks volontiranja. Nakon zanimljivog predavanja i prezentacije učenici u svoje bilježnice za građanski odgoj pisali  što za njih znači riječ volonterstvo.

Dragica Horvat-Fuček

 

 

 

Projekt- Roditelji sudionici u nastavi

 

U sklopu projekta- Roditelji sudionici u nastavi osim sportskih radionica dogovoreno je s roditeljima da će sudjelovati u održavanju nastave. Tako je u četvrtak 11. prosinca Patrikova mama,  Adreja Šimunić profesorica povijesti i geografije u našoj Školi održala sat prirode i društva. Učenici su učili o naseljima u Gorskoj Hrvatskoj. Naučili su koja se naselja nalaze u tom dijelu Hrvatske, te kako ona izgledaju. Sat je bio vrlo zanimljiv. Mama Andreja donijela je na sat veliku kartu Republike Hrvatske na kojoj se vide baš sva naselja. Karta će ostati još nekoliko dana u našem razredu i učenici će na njoj moći pronaći sva ona mjesta o kojima su prije učili,  jer karta koju imaju  u razredu ne prikazuje sve navedeno.

 

Dragica Horvat-Fuček

 

Projekt- Roditelji sudionici u nastavi

U utorak 9. prosinca  2014. učenici četvrtog razreda i njihovi roditelji održali su treću  radionicu u sklopu projekta Roditelji sudionici u nastavi. Odaziv je bio odličan, bili su prisutni svi učenici četvrtog razreda i njihovi roditelji. Ovaj puta radionica nije održana u dvorani Škole, već u našem razredu. Prema dogovoru od prošlog puta igrale su se društvene igre. Radionica je protekla u odličnom raspoloženju za roditelje i učenike.  Poštivala su se pravila svake pojedine odabrane igre, poraženi su čestitali pobjednicima. Zadovoljni učenici,  njihovi roditelji i učiteljica dogovorili su novu sportsku radionicu 16. siječnja.

 

Dragica Horvat-Fuček

 

 

Projekt- Roditelji sudionici u nastavi

 

U petak 7. studenog  2014. učenici četvrtog razreda i njihovi roditelji održali su drugu sportsku radionicu u sklopu projekta Roditelji sudionici u nastavi. Radionica je protekla u sportskom duhu. Dorian Halaček započeo je radionicu igrom „Ledene bare“ , bio je veoma brz i vješt u ovoj igri. Marcel Tušek je dobro i uspješno zagrijavanja učenike i njihove roditelji vježbama oblikovanja. Nakon vježbi podijelili su se u dvije ekipe i odigrali dvije partije graničara. Krajnji rezultata graničara  bio je 2:0, za spretniju ekipu roditelja i učenika. Nakon kraćeg odmora odigrane su štafetne igre rezultat je opet bio 2:0 za uspješniju ekipu. Na samom kraju učenici  su nogometnu utakmicu  bez pobjednika 2:2. Zadovoljni učenici,  njihovi roditelji i učiteljica dogovorili su novu sportsku radionicu 8. prosinca.

 

Dragica Horvat-Fuček

Projekt- Roditelji sudionici u nastavi

U petak 10. listopada 2014. učenici četvrtog razreda i njihovi roditelji održali su prvu sportsku radionicu u sklopu projekta Roditelji sudionici u nastavi. Radionica je protekla u sportskom duhu. Anja Loinjak  započela je sportsku radionicu vježbama oblikovanja. Nakon dobrog zagrijavanja učenici i njihovi roditelji podijelili su se u dvije ekipe i odigrali dvije partije graničara. Krajnji rezultata graničara bio je izjednačen  1:1. Nakon kraćeg odmora odigrane su štafetne igre rezultat je opet bio izjednačen 1:1. Na samom kraju učenici i tate odigrali su nogometnu utakmicu opet bez pobjednika 2:2. Zadovoljni učenici,  njihovi roditelji i učiteljica dogovorili su novu sportsku radionicu 7. studenog.

 

Dragica Horvat-Fuček

 

TražilicaKalendar
« Lipanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji


Svi u školi svi pri stolu 5


KNJIŽNICA

Dobro došli u knjižnicu.

Pratite događanja.

Pretražite katalog i pronađite knjigu koja vam je potrebna.


JELOVNIK

 

Brošura za roditelje-,,Intervju s roditeljima - odgovori koje je dobro znati", Ured za suzbijanje zlouporabe droga Vlade Republike Hrvatske


 

NE govoru mržnje na internetu

 


TKO SMO MI?


ZELJOTEKA 2020.

Priloženi dokumenti:
Zeljoteka 2020.pdf


ZELJOTEKA 2019.

Priloženi dokumenti:
zeljoteka 2019 small.pdf


ZELJOTEKA 2018.

Priloženi dokumenti:
Zeljoteka 2018.g..pdf


ZELJOTEKA 2017.

Priloženi dokumenti:
Zeljoteka 2017.pdf


ZELJOTEKA 2016.

Priloženi dokumenti:
Zeljoteka 2016..pdf


ZELJOTEKA 2015.

Priloženi dokumenti:
Zeljoteka 2005..pdf


ZELJOTEKA 2014.


ZELJOTEKA 2013.


ZELJOTEKA 2012.


ZELJOTEKA 2011.


ZELJOTEKA 2010.


RASPORED SATI

Priloženi dokumenti:
Raspored sati 2020-21.docx


Oglasna ploča

Korisni linkovi
Školstvo

Dnevni tisak

Tražilice
 • Google
 • Yahoo


INFORMACIJE


Anketa
Volite li ići u školu?
e-lektire


Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja

Forum

Arhiva dokumenata
preskoči na navigaciju