preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
 

PROJEKT „Škole za Afriku“

 

 

U petak, 5. prosinca 2014., u sklopu priredbe povodom obilježavanja blagdana Svetog Nikole, vrijedni učenici naše škole, polaznici Karitativne skupine, prodavali su razne božićne suvenire - kuglice, magnetiće, slike, vaze - izrađene na Božićnoj radionici.

Roditelji, bake i djedovi te drugi posjetitelji, uživali su u kreativnosti i maštovitosti učeničkih radova, dok je sama prodaja istih bila dobrovoljnog karaktera.

Skupljeni novac utrošit će se za potrebe projekta „Škole za Afriku“ te za potrebe naše škole.

Ovom prilikom, od srca se zahvaljujemo svima koji su kupili naše radove, a posebno Udruzi Koprivka - gospođama Nikolini i Mirjani te gospodinu Nenadu Lončariću, kao i mami Maji Marić koji su nas vodili kroz radionicu, pokazali nam neke nove tehnike i metode ukrašavanja i izrade prigodnih predmeta i suvenira te donirali materijal potreban za provedbu Božićne radionice.

Pozivamo vas da ostale radove Udruge Koprivka razgledate i na Božićnom sajmu koji će se održati od 12. do 24. prosinca na Zrinskom trgu u Koprivnici.  

                                                Rosana Vucković Kišić, voditeljica Karitativne skupine

 

      Božićna radionica

U petak, 28.studenog 2014. g., u 16,30 sati, u našoj je školi održana BOŽIĆNA RADIONICA prigodnih suvenira, čestitaka i drugih kreativnih predmeta, a u sklopu projekta „Škole za Afriku“.

Naši učenici i učitelji rado su se odazvali ovoj humanitarnoj akciji te predvečerje vikenda proveli u zajedničkom druženju i radu!

Svima zahvaljujemo te podsjećamo da će se izrađeni predmeti izložiti i prodavati u sklopu školske priredbe uoči blagdana Svetog Nikole!

 Više fotografija možete pogledati u foto - galeriji škole.

 Rosana Vucković Kišić, voditeljica Karitativne skupine

 

SUDJELOVANJE U AKCIJI „ZA 1000 RADOTI“ - HRVATSKI CARITAS

 

U  11. mjesecu ove školske godine, započeli smo i akciju Hrvatskog Caritasa „ Za 1000 radosti“ , pod nazivom „Sve je moguće“!

Svjesni općenito teške situacije u kojoj se sve više ljudi u Hrvatskoj nalazi te suočeni s bolnim i potresnim sudbinama naših obitelji, roditelja i djece, koji se nastoje hrabro nositi s oskudicom, bolestima i nezaposlenosti koje su ih snašle, prodajom prigodnih narukvica, prikupljali smo sredstva za pomoć najpotrebnijim obiteljima u Hrvatskoj, potičući djecu i mladež da oko sebe prepoznaju ljude u potrebi i pomognu im.

 

 

HUMANITARNA AKCIJA ZA MARIJETU BUGARIN -  10. 11. 2014.

 

Prof. kineziologije, Vinko Peharda, odlučio je da pokrenemo akciju sakupljanja plastične ambalaže za bolesnu djevojčicu Marijetu Bugarin te joj na taj način pomognemo da ode na operaciju koja će joj vratiti osmjeh na lice i uključiti je u normalan svakodnevni život.

Djeca su u MŠ Koprivnički Bregi i PŠ Glogovac sakupila ukupno 546 komada ambalaže koje smo zamijenili za novac i uplatili na račun za Marijetu. 

                                                                                   

 

POMOĆ POPLAVLJENIM PODRUČJIMA  -26. 5. 2014. - 29. 6. 2014.

 

 

S obzirom da je veliki dio naše zemlje bio pogođen elementarnom nepogodom poplave, krenula je  inicijativa naše škole da se prikupe novčana sredstva za pomoć stradalim područjima.

Svim učenicima, njihovim roditeljima, učiteljima i ostalim mještanima općine Koprivnički Bregi upućena je zamolba  za prikupljanje pomoći za poplavom uništena i ugrožena područja.

Apelirali smo na sve učenike, učitelje, roditelje te ostale stanovnike naše općine da u minimalnom iznosu od 5,00 kn  pomognu našu humanitarnu akciju te tako iskažemo poštovanje i suosjećanje s ljudima koji su ostali bez svega te im, svojim malim doprinosom, olakšamo novi početak.

Završetkom naše humanitarne akcija za pomoć poplavljenim područjima, sa radošću i ponosom obavijestili smo sve stanovnike naše općine da smo sva prikupljena sredstva usmjerili za potrebe uništene Osnovne škole iz Gunje!

Još smo jednom pokazali složnost, humanost i suosjećanje sa svim stradalima u teškoj situaciji koja je zahvatila našu zemlju.

 

 Rosana Vucković Kišić, voditeljica Karitativne skupine

TražilicaKalendar
« Lipanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji


Svi u školi svi pri stolu 5


KNJIŽNICA

Dobro došli u knjižnicu.

Pratite događanja.

Pretražite katalog i pronađite knjigu koja vam je potrebna.


JELOVNIK

 

Brošura za roditelje-,,Intervju s roditeljima - odgovori koje je dobro znati", Ured za suzbijanje zlouporabe droga Vlade Republike Hrvatske


 

NE govoru mržnje na internetu

 


TKO SMO MI?


ZELJOTEKA 2020.

Priloženi dokumenti:
Zeljoteka 2020.pdf


ZELJOTEKA 2019.

Priloženi dokumenti:
zeljoteka 2019 small.pdf


ZELJOTEKA 2018.

Priloženi dokumenti:
Zeljoteka 2018.g..pdf


ZELJOTEKA 2017.

Priloženi dokumenti:
Zeljoteka 2017.pdf


ZELJOTEKA 2016.

Priloženi dokumenti:
Zeljoteka 2016..pdf


ZELJOTEKA 2015.

Priloženi dokumenti:
Zeljoteka 2005..pdf


ZELJOTEKA 2014.


ZELJOTEKA 2013.


ZELJOTEKA 2012.


ZELJOTEKA 2011.


ZELJOTEKA 2010.


RASPORED SATI

Priloženi dokumenti:
Raspored sati 2020-21.docx


Oglasna ploča

Korisni linkovi
Školstvo

Dnevni tisak

Tražilice
 • Google
 • Yahoo


INFORMACIJE


Anketa
Volite li ići u školu?
e-lektire


Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja

Forum

Arhiva dokumenata
preskoči na navigaciju